Όροι Χρήσης

 

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ – ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΠΕΛΑΤΗ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.eurognosibooks.com είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου που δημιούργησε η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία ««ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ - ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ - ΕΜΠΟΡΙΚΗ - ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» - δικαιούμενης να εμφανίζεται στις συναλλαγές και με τον διακριτικό τίτλο «ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕYΡΩΓΝΩΣΗ Α.Ε.» - που εδρεύει στην Γλυφάδα Αττικής, Λεωφόρο Βουλιαγμένης  αρ. 142 και εκπροσωπείται νόμιμα, με ΑΡ.Μ.Α.Ε. Α.Ρ.Μ.Α.Ε 35932/01ΝΤ/Β/96/106, τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης του ηλεκτρονικού καταστήματος: 210 9636100 στην οποία (εταιρεία) ανήκει το δίκτυο κέντρων ξένων γλωσσών ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ και πληροφορικής EUROLAB (στο εξής χάριν συντομίας η ΕΤΑΙΡΕΙΑ).
Οι κάτωθι όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμόζονται για την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος με το εμπορικό σήμα ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ & EUROLAB τα οποία βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.eurognosibooks.com . Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους κατωτέρω όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει να απόσχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό.

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΠΡΟΙΟΝΤΑ
H ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια, την αλήθεια και την πληρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, τόσο όσον αφορά την ταυτότητα της εταιρίας όσο και των παρεχομένων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, συναλλαγών. Η εταιρία, στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για λάθη που οφείλονται σε παραδρομή κατά την καταχώρηση των ηλεκτρονικών δεδομένων στο κατάστημα.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.eurognosibooks.com χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση 40-256bit, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με το πρωτόκολλο αυτό κρυπτογραφούνται όλες οι πληροφορίες της συναλλαγής σας και προστατεύονται. Όταν η πληρωμή γίνεται με πιστωτική κάρτα, γίνεται επεξεργασία της πληρωμής από το site της τράπεζας Alpha Bank που χρησιμοποιεί τα πιστοποιητικά SSL της Web Gateway εξασφαλίζοντας την μέγιστη προστασία των δεδομένων σας. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την ιστοσελίδα (site) της Alpha Bank.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες.
Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:
Αναγνώριση Πελάτη
Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (Username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (Password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Σας δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνος για την διατήρηση της μυστικότητάς του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας με την εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.
Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων.
Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL40-256bit. Το σύστημα έχει πιστοποιηθεί από την εταιρία Verisign, η οποία ειδικεύεται σε θέματα ασφαλείας συναλλαγών.
Κρυπτογράφηση
Από την έναρξη έως τη λήξη της σύνδεσή σας (on-line session) με το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά σας στοιχεία κρυπτογραφούνται με βάση το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL 40-256-bit. Η κρυπτογράφηση είναι ουσιαστικά ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Κάθε φορά που συνδέεστε με το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, όλη η επικοινωνία ανάμεσα στον υπολογιστή σας και τα συστήματα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ κρυπτογραφείται με χρήση κλειδιού 40-256 bits. Δηλαδή, κάθε φορά που στέλνετε πληροφορίες προς το σύστημα, ο browser σας τις κρυπτογραφεί πρώτα με χρήση κλειδιού 40-256 bits και στη συνέχεια τις στέλνει στο σύστημα. Το σύστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ αποκρυπτογραφεί πρώτα τις πληροφορίες που λαμβάνει χρησιμοποιώντας το ίδιο κλειδί (που προκαθορίζεται με την έναρξη της σύνδεσή σας με την υπηρεσία) και στη συνέχεια τις επεξεργάζεται. Τα συστήματα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, σας αποστέλλουν πληροφορίες ακολουθώντας την ίδια διαδικασία κρυπτογράφησης.
Κωδικοί Εισόδου (Username) & Ασφαλείας (Password)
Για την είσοδο σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ χρησιμοποιείτε δύο κωδικούς, τον Kωδικό Εισόδου (Username) και τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (Password). Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ σας δίνει τη δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε και θα σας συνιστούσαμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων κωδικών.
Προσωπικά Δεδομένα - Απόρρητο Συναλλαγών
Τα στοιχεία των χρηστών (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, σταθερό τηλέφωνο, κινητό τηλέφωνο κλπ.) και των συναλλαγών των χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρούνται απόρρητα, όπως και στις συνήθεις συναλλαγές σε εμπορικό κατάστημα. Οι χρήστες κατά την παροχή των στοιχείων τους στα πλαίσια των συναλλαγών τους όπως και με το παρόν, θα ενημερώνονται από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ και συναινούν και αποδέχονται την επικείμενη επεξεργασία των στοιχείων αυτών προσωπικών δεδομένων, για τις ανάγκες της ομαλής και ευχερούς μεταξύ των μερών συναλλαγής, καθώς επίσης και της διαβίβασης των στοιχείων αυτών σε αποδέκτες οι οποίοι θα προσδιορίζονται συγκεκριμένα και είναι οι υπάλληλοι και προστηθέντες της εταιρίας στα πλαίσια της διεκπεραίωσης της καταρτιζομένης σύμβασης. Επίσης και με τον παρόν γνωστοποιείται η ύπαρξη του δικαιώματος πρόσβασης και του δικαιώματος εναντίωσης του άρθρου 12 και 13 του του Ν. 2472/1997.
Βεβαιώνεται ότι μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών. Κατά τα λοιπά η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από τους ίδιους, ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ & EUROLAB χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Το σύνολο των εγγράφων και ηλεκτρονικών στοιχείων που θα ανταλλαχθούν μεταξύ των μερών στα πλαίσια της πώλησης θα τηρούνται από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Ο πελάτης μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά εφόσον το επιθυμεί.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για την δική σας εξυπηρέτηση εφ’ όσον επιθυμείτε να αγοράσετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέτουμε τους εξής εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής :
1. Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας VISA, MAESTRO, AMERICAN EXPRESS, VISA ELECTRON & MASTERCARD.
2. Με αντικαταβολή μετρητοίς (το κόστος αντικαταβολής 1,85Ευρώ επιβαρύνει τον πελάτη)
3. Κατάθεση σε λογαριασμό μας (η αποστολή εκτελείται μετά την κατάθεση)

ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) στο διάστημα 5 εργάσιμων ημερών.

ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΩΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα από κάθε προϊόν περιλαμβάνεται το ΦΠΑ 6,5%. Στην τιμή που αναφέρεται στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος αποστολής εντός της Ελλάδος. Για αποστολές εκτός Ελλάδος το κόστος της αποστολής εξαρτάται από τον τόπο αποστολής καθώς και την ποσότητα και το βάρος των προϊόντων. Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει τις τιμές ανά πάσα στιγμή. Οποιαδήποτε αλλαγή τιμής δεν επηρεάζει τυχόν παραγγελίες που έχουν πραγματοποιηθεί.

ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ

Η εταιρεία μας δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη σε περίπτωση που δεν είναι δυνατόν να σας παραδώσουμε τα προϊόντα στον προκαθορισμένο χρόνο παραδόσεως λόγω ανωτέρας βίας. Σε κάθε περίπτωση η εταιρεία μας θα σας ενημερώσει για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ- ΠΑΡΑΔΟΣΗ- ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Η εταιρεία μας θα εκπληρώσει την παροχή το αργότερο εντός 30 ημερών από τη διαβίβαση της παραγγελίας. Μετά την παρέλευση αυτής της προθεσμίας έχετε δικαίωμα υπαναχώρησης. Επίσης έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε αναιτιολογήτως εντός 14 ημερολογιακών ημερών, επιστέφοντας το προϊόν στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να επιβαρύνεστε με οποιαδήποτε δαπάνη, εκτός από τα έξοδα επιστροφής. Η προθεσμία αρχίζει από την παραλαβή των προϊόντων. Για την άσκηση του δικαιώματος της υπαναχώρησης μπορείτε να μας αποστείλετε συμπληρωμένο το υπόδειγμα υπαναχώρησης. Παρακαλώ πατήστε εδώ για να λάβετε την δήλωση υπαναχώρησης.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους χρήσης του καταστήματος καθώς και τους όρους της συμβάσεως με τον πελάτη χωρίς οποιαδήποτε προειδοποίηση με απλή ανάρτηση αυτών στην ιστοσελίδα μας (site). Οι νέοι τροποποιημένοι όροι θα ισχύουν από την ανάρτησή τους.

ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΚΑΙΟ.

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο και αρμόδια είναι τα δικαστήρια των Αθηνών.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μπορείτε να το πράξετε : α)με τηλέφωνο στο 210 9636100, β)με e-mail στην διεύθυνση info@eurognosi.com